Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A tejet forrald fel, majd add hozzá a búzadarát, és addig főzd, amíg teljesen be nem sűrűsödik. Az áfonyalekvárhoz add hozzá a tönkölybúzát, majd botmixer segítségével turmixold le teljesen egyneművé, és add hozzá a tejbegrízhez.
― Második lépés
A piskótához a tojásokat válaszd ketté, a sárgájához add hozzá a lisztet, a cukor felét és a sütőport, alaposan dolgozd el. A fehérjét verd habbá, majd lazítsd a fehérjével óvatosan a lisztes sárgáját, és sütőpapírral kibélelt tepsiben, 160 °C-os előmelegített sütőben süsd 12 percig.
― Harmadik lépés
Sütés után kend rá egyenletesen az áfonyás grízkrémet, és tedd a fagyasztóba 2-3 órára.
― Negyedik lépés
Az étcsokoládéhoz add hozzá az olajat, majd mikrohullámú sütőben szakaszos melegítéssel olvaszd ki, amíg teljesen folyékonnyá nem válik, de vigyázz, hogy ne melegedjen még jobban meg a kézmelegtől.
― Ötödik lépés
A süteményt a fagyasztás után gyorsan vágd fel ízléses szeletekre, majd egyesével mártsd a csokoládéba, és hagyd, hogy lecsepegjen.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,