• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel, Tészta
  • , 120p

Borjúragu tagliatelle-vel

0
  • Mexikói zöldségkeverék

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
borjúhús
2
kisebb fej
vöröshagyma
6
evőkanál
olívaolaj
10
dkg
vaj
1
szál
kakukkfű
2
levél
zsálya
1
kis csomag
petrezselyemzöld
3
dl
tejszín
20
dkg
tagliatelle (színes)
1
konzerv
GLOBUS Mexikói zöldségkeverék
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Mexikói zöldségkeverék konzerv

GLOBUS Mexikói zöldségkeverék

Aranyló csemegekukorica, zöldborsó, és pirospaprika – már a színei is csodásak!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A Tagliatelle tésztát bő, enyhén sós vízben főzd meg, majd hűtsd le folyó hideg víz alatt.

― Második lépés

A megtisztított vöröshagymát vágd fel finomra, majd az olívaolajon pirítsd meg enyhén. A borjúhúst vágd fel kockákra (kb. 2×2 cm-es), majd helyezd a hagymaalapra, és ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával.

― Harmadik lépés

Szakaszos vízfelengedésekkel párold majdnem teljesen puhára a húst, majd add hozzá a tejszínt, a finomra vágott zöldfűszereket és a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket. Addig forrald, amíg a hús teljesen megpuhul, ekkor add hozzá a vajat, de már ne forrald csak kavard olvadásig.

― Negyedik lépés

Tálaláskor a borjúragut helyezd egy mélyebb tálba, majd egy villával feltekerve helyezd körbe a főtt színes tésztákkal.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.