Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A Tagliatelle tésztát bő, enyhén sós vízben főzd meg, majd hűtsd le folyó hideg víz alatt.
― Második lépés
A megtisztított vöröshagymát vágd fel finomra, majd az olívaolajon pirítsd meg enyhén. A borjúhúst vágd fel kockákra (kb. 2×2 cm-es), majd helyezd a hagymaalapra, és ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával.
― Harmadik lépés
Szakaszos vízfelengedésekkel párold majdnem teljesen puhára a húst, majd add hozzá a tejszínt, a finomra vágott zöldfűszereket és a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket. Addig forrald, amíg a hús teljesen megpuhul, ekkor add hozzá a vajat, de már ne forrald csak kavard olvadásig.
― Negyedik lépés
Tálaláskor a borjúragut helyezd egy mélyebb tálba, majd egy villával feltekerve helyezd körbe a főtt színes tésztákkal.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,