• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel, Leves
  • , 45p
  • , Vegetáriánus

Borsó gazpacho sajtchips-szel

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

40
dkg
hámozott paradicsom konzerv
15
dkg
uborka
1
kisebb darab
lilahagyma
1
kis csomag
zellerlevél
1
teáskanál
Worchester szósz
4
teáskanál
olívaolaj
1
konzerv
GLOBUS Zöldborsó
10
dkg
trappista sajt
só, bors ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldborsó konzerv

GLOBUS Zöldborsó

Egy igazi Globus klasszikus! A termőföldekről leszedés után pár órával már a konzervbe is kerülnek a zsenge borsószemek, hogy minden nap friss zöldség kerüljön a családi asztalra.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

Az uborka, a lilahagyma és a zeller levél 2/3 részét helyezd bele egy magasabb falú keverőtálba, majd tedd rá a hámozott paradicsomot, a borsókonzervet, az olívaolajat, sót, borsot és a Worchestert. Egy kézi rúdmixer segítségével alaposan turmixold le, majd fedd le, és tálalásig tedd be hűtőbe.

― Második lépés

A maradék lilahagymát, zellerlevelet és uborkát vágd egészen apró kockákra, ez lesz majd az étel díszítése.

― Harmadik lépés

A trappista sajtot reszeld le, majd oszd 6 egyforma részre. Mikrohullámú sütőben egy tányéron süsd meg enyhén barnára, majd helyezd egy hideg tányérra, hogy minél hamarabb megszáradhasson.

― Negyedik lépés

Tálaláskor a sajtchipsre tedd az aprított zöldségeket, majd adagonként tedd a leves tetejére.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.