Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított burgonyát vágd kisebb darabokra, majd enyhén sós vízben főzd meg puhára. Alaposan törd össze, és hagyd teljesen kihűlni.
― Második lépés
A már elhűlt burgonyakrémet morzsold el a liszttel, majd add hozzá a tojásokat, kevés vizet, és gyúrd rugalmas tésztává. Nyújtsd ki 1,5 cm vastagságúakra, majd vágd 1×3 cm szélességű csíkokra. Egy villával formázd kagyló formájúra, majd forrásban lévő vízben főzd meg őket.
― Harmadik lépés
A szószhoz a céklát tedd egy forralóba, add hozzá a tejszínt, a finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával. Forrald néhány percig, majd add hozzá a megfőtt gnocchit.
― Negyedik lépés
Tálaláskor a tetejére helyez a tetszés szerint formázott pármai sonkát.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,