Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lecsepegtetett cékla konzervet egy rúdmixer segítségével turmixold teljesen egyneművé, majd a biztonság kedvéért egy sűrűbb szövésű szitán törd át egy nagyobb keverőtálba. Add hozzá az élesztőt, a lisztet, a sót és a tejet. Alaposan gyúrd össze, majd hagyd duplájára megkelni (ez kb. 1 óra szobahőmérsékleten).
― Második lépés
Ha megkelt a tészta, helyezd egy nyújtódeszkára, és nyújtsd ki 0,5 cm-es vastagságúra. Egy derelyemetsző segítségével vágd a tésztát szintén 0,5 cm-es szélességűre, majd sodord meg egy kicsit, hogy rusztikus hatású legyen. Helyezd egy nagyobb tepsibe a grissiniket úgy hogy ne érjenek egymáshoz, majd 190 °C-os előmelegített sütőben 14 percig süsd.
― Harmadik lépés
Hagyd teljesen kihűlni, majd kettesével összefogva tekerd körbe a szeletelt pármai sonkával.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,