Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított vöröshagymát vágd apró kockákra, majd az olívaolaj felén pirítsd meg.
― Második lépés
A sertéscombot vágd 1×1 cm-es kockákra, majd add a hagymához és szakaszos vízpótlással főzd félpuhára, ekkor mehet bele az 1×1 cm-es kockákra vágott burgonya, répa és petrezselyemgyökér. Ezután már főzd teljesen puhára, és tedd félre.
― Harmadik lépés
A megtisztított lilahagymát vágd 2×2 cm-es darabokra, majd az olívaolaj másik felén egy nagyobb edényben hirtelen pirítsd meg.
― Negyedik lépés
Add hozzá a sertésragut, és ízlésednek megfelelően annyi vizet engedj hozzá, hogy levesállagú legyen. Főzd fel, közben add hozzá a tejszínt a finomra vágott petrezselyemzöldet, a Cheddar sajtkrémet és a lecsepegtetett fehérbabot.
― Ötödik lépés
Lassú tűzön forrald 10 percig, majd forrón tálald.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,