• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel, Leves
  • , 120p

Cheddar sajtos-babos sertésraguleves

0
  • Fehérbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

20
dkg
sertéscomb
10
dkg
sárgarépa
10
dkg
petrezselyemgyökér
1
kisebb fej
vöröshagyma
2
dl
olívaolaj
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
kisebb fej
lilahagyma
20
dkg
burgonya
2
dl
tejszín
15
dkg
Cheddar sajtkrém
1
konzerv
GLOBUS Fehérbab nagyszemű

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Fehérbab nagyszemű konzerv

GLOBUS Fehérbab nagyszemű

A Globus Kidney babhoz hasonlóan, a fehér bab esetében is csak a kreativitásunk szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A megtisztított vöröshagymát vágd apró kockákra, majd az olívaolaj felén pirítsd meg.

― Második lépés

A sertéscombot vágd 1×1 cm-es kockákra, majd add a hagymához és szakaszos vízpótlással főzd félpuhára, ekkor mehet bele az 1×1 cm-es kockákra vágott burgonya, répa és petrezselyemgyökér. Ezután már főzd teljesen puhára, és tedd félre.

― Harmadik lépés

A megtisztított lilahagymát vágd 2×2 cm-es darabokra, majd az olívaolaj másik felén egy nagyobb edényben hirtelen pirítsd meg.

― Negyedik lépés

Add hozzá a sertésragut, és ízlésednek megfelelően annyi vizet engedj hozzá, hogy levesállagú legyen. Főzd fel, közben add hozzá a tejszínt a finomra vágott petrezselyemzöldet, a Cheddar sajtkrémet és a lecsepegtetett fehérbabot.

― Ötödik lépés

Lassú tűzön forrald 10 percig, majd forrón tálald.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.