Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet szitáld egy nagyobb keverőtálba, add hozzá az elmorzsolt élesztőt, az olívaolajat, a sót és 1,5 dl vizet. Addig gyúrd, amíg egy ruganyos, sima tésztát kapsz. Pihentesd 40 percig, vagy amíg kétszeresére kel lefedve.
― Második lépés
Helyezd a tésztát egy enyhén lisztezett nyújtódeszkára, és formáld egyenletes kör alakúra (kb. 0,5 cm vastagságúra). Oszlasd el rajta a chilis zöldségkeveréket, majd helyezd a felére a pármai sonkát, a mozzarella sajtot és a bazsalikomlevelet. Hajtsd félbe úgy, hogy a tészta mindenhol érje egymást. Határozott, körkörös mozdulatokkal hajtsd be a tészta szélét hosszanti irányba.
― Harmadik lépés
Helyezd a betöltött tésztákat egy tapadásmentes serpenyőbe óvatosan, és pirítsd csak az alját addig, amíg egyben mozog, majd helyezd át egy tepsibe a pirult oldalával lefelé. 210 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára.
― Negyedik lépés
Közvetlenül tálalás előtt vágd fel, adj hozzá friss rukkolát.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,