Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított zöldségeket vágd ízlésednek megfelelően csíkokra vagy kockákra, add hozzá az ecetet, a finomra vágott petrezselyemzöldet, olívaolajat, sót, egész borsot, fokhagymát, babérlevelet, cukrot és alaposan nyomkodd meg, amíg a zöldségek leve elkezd kissé megindulni. Engedd fel annyi vízzel, ami teljesen ellepi.
― Második lépés
A harcsafiléket vágd egyenletes szeletekre, majd helyezd a marinádba a vörösbabbal együtt. 2 órán át hűtőben érleld, majd szűrd le, és egy tapadásmentes serpenyőben először a halat süsd meg, utána a zöldségeket.
― Harmadik lépés
Tálaláskor a marinált, sült zöldségeket halmozd a halra, díszítéshez használhatsz friss rukkolát.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,