Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A szalonnát szeletenként olívaolajon süsd meg teljesen pirosra, majd helyezd kéztörlő papírra.
― Második lépés
A visszamaradt sütőolajban pirítsd meg a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát, tv paprikát és a paradicsomot, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával.
― Harmadik lépés
A burgonyát hámozd meg, és vágd fel ízlésednek megfelelően, majd helyezd bele az alapba. Szakaszos vízfelengedéssel főzd félkészre, majd add hozzá a lecsepegtetett El Dorado zöldségmixet és az articsókát. Forrald még 10 percig, majd fedő alatt pihentesd, hogy az ízek megfelelően összeérjenek.
― Negyedik lépés
Tálaláskor halmozd a tányérra, szórd meg frissen vágott bazsalikommal, és helyezd rá a ropogós szalonnát törve vagy egészben.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,