• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel
  • , 90p
  • , Vegetáriánus

Csicseriborsó tabbouleh

0
  • Csicseriborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

20
dkg
bulgur
10
db
koktélparadicsom
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
kis csomag
korianderzöld
1
db
kápia paprika
1
kisebb fej
lilahagyma
1.5
dl
olívaolaj
1
mokkáskanál
római kömény
1
db
lime
1
konzerv
GLOBUS Csicseriborsó
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Csicseriborsó konzerv

GLOBUS Csicseriborsó

A csicseriborsó nem csak feldolgozva kiváló, de természetes állapotában is fantasztikus kiegészítője ételeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A bulgurt 8 dl enyhén sós vízben főzd meg, és hagyd benne, hogy teljesen megdagadjon.

― Második lépés

Az olívaolajat tedd egy nagyobb lábasba, majd helyezd bele a kettévágott koktélparadicsomokat és a finomra vágott petrezselyemzöldet, koriandert. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd lassú tűzön forrald néhány percig (, amíg a koktélparadicsom kicsit megpuhul).

― Harmadik lépés

Egy szűrőkanál segítségével szedd ki belőle a paradicsomokat, majd helyezd az olajba a nagyobb darabokra vágott kápia paprikát és lilahagymát. Ezt már erős tűzön, hirtelen pirítsd meg, majd add hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót és a bulgurt is. Fűszerezd római köménnyel, borssal és fokhagymával, ha szükséges a sót is pótold.

― Negyedik lépés

Pirítsd össze, majd a végén helyezd bele a koktélparadicsomot is, tálalás előtt közvetlenül add hozzá a lime kifacsart levét.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.