Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A bulgurt 8 dl enyhén sós vízben főzd meg, és hagyd benne, hogy teljesen megdagadjon.
― Második lépés
Az olívaolajat tedd egy nagyobb lábasba, majd helyezd bele a kettévágott koktélparadicsomokat és a finomra vágott petrezselyemzöldet, koriandert. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd lassú tűzön forrald néhány percig (, amíg a koktélparadicsom kicsit megpuhul).
― Harmadik lépés
Egy szűrőkanál segítségével szedd ki belőle a paradicsomokat, majd helyezd az olajba a nagyobb darabokra vágott kápia paprikát és lilahagymát. Ezt már erős tűzön, hirtelen pirítsd meg, majd add hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót és a bulgurt is. Fűszerezd római köménnyel, borssal és fokhagymával, ha szükséges a sót is pótold.
― Negyedik lépés
Pirítsd össze, majd a végén helyezd bele a koktélparadicsomot is, tálalás előtt közvetlenül add hozzá a lime kifacsart levét.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,