Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A csirkemelleket vágd nagyobb darabokra, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd egyesével tekerd bele a hajszálvékonyra szeletelt Pármai sonkába. Egy tapadásmentes serpenyőben kis lángon süsd elő, majd öntsd rá a Bourbont.
― Második lépés
Ezután szakaszosan öntsd rá a bort is. Az étel egyik legfontosabb része, hogy mindig süljön vissza zsírjára két felöntés között, közben többször is forgasd a húst. Az utolsó forralás előtt tedd rá a vaj felét is.
― Harmadik lépés
A vaj másik felében szintén tapadásmentes serpenyőben a leszűrt bébirépa- és borsókonzervet párold meg, majd ízesítsd sóval, borssal, és szórd meg a finomra vágott petrezselyem zöldjével.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,