Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A csirkemellet vágd vékony csíkokra, ízesítsd sóval, borssal, majd egy forró teflon serpenyőben kezdd el sütni az olívaolajon. A lilahagymát, a kaliforniai paprikát és 1 fej vöröshagymát szintén vékony csíkokra vágd, majd add hozzá a sülő csirkemellhez. Alaposan pirítsd meg addig, amíg össze nem áll.
― Második lépés
A Salsa szószhoz a paradicsomot, a tv paprikát, a petrezselyem zöldjét és 1 fej hagymát vágj fel finomra, és helyezd egy keverőtálba. Add hozzá a paradicsomos babot, és ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, római köménnyel és a chili fűszerrel. A teljes mennyiség felét tedd a csirkére, és 2 percig pirítsd még erős lángon, majd add hozzá a reszelt trappista sajtot is.
― Harmadik lépés
A tortilla lapokat terítsd ki egy sima felületre, majd a közepére tedd a csirkeragut egyenes csíkban. Szorosan tekerd fel, és egy száraz teflon serpenyőben pirítsd körbe. Tálaláskor vágd félbe a tortillákat, és mellé add a Salsa szószt.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,