Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet a vajjal morzsold el alaposan, majd add hozzá az ecetet, a sót, a szódabikarbónát és 1 dl langyos vizet. Dolgozd ki simára, majd pihentesd hűtőben 30 percig.
― Második lépés
A csirkemellet vágd csíkokra, fűszerezd sóval, borssal, fokhagymával, majd egy tapadásmentes serpenyőben kezdd el intenzíven pirítani az olívaolajon. Add hozzá a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket és a finomra vágott petrezselyemzöldet. A megpirult zöldséges csirkét hagyd kézmelegre hűlni, mert melegen kilyukaszthatja a tésztát töltés közben.
― Harmadik lépés
A tésztából formázz egyforma pogácsákat, majd egy sodrófa segítségével nyújtsd vékony körökre. Helyezd a tölteléket a közepére, és hajtsd félbe, majd egy evővilla segítségével nyomkodd meg a széleit.
― Negyedik lépés
185 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára közvetlenül tálalás előtt.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,