• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Leves
  • , 120p

Csülkös bableves (fabada asturiana)

0
  • Fehérbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

40
dkg
sertéscsülök
10
dkg
füstölt kolbász
10
dkg
sertészsír
2
kisebb fej
vöröshagyma
1
db
TV paprika
1
db
paradicsom
20
dkg
hámozott paradicsom
1
konzerv
GLOBUS Fehérbab nagyszemű
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Fehérbab nagyszemű konzerv

GLOBUS Fehérbab nagyszemű

A Globus Kidney babhoz hasonlóan, a fehér bab esetében is csak a kreativitásunk szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A megtisztított vöröshagymát vágd finomra, és pirítsd üvegesre sertészsíron. Add hozzá a szintén finomra vágott TV paprikát és paradicsomot, majd öntsd hozzá a hámozott paradicsomot. Forrald néhány percig, majd helyezd bele a kockákra vágott csülköt. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd szakaszos vízfelengedéssel főzd meg háromnegyedig.

― Második lépés

Ekkor add hozzá a karikákra vágott kolbászt és a lecsepegtetett fehérbabot, majd engedd fel ízlésednek megfelelően leves állagúra. Ekkor már csak kis lángon folytasd a főzést addig, amíg a csülök teljesen megpuhul. Ízlés szerint használhatsz még hozzá sima vagy véres hurkát is, ezeket a kolbásszal megfelelő arányban, de nagyobb darabokban tedd a levesedhez a babbal együtt.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.