Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet a tojásokkal, a sóval és 2 evőkanál vízzel gyúrd csomómentesre, majd alaposan csomagold be, és hagyd pihenni 20-25 percig.
― Második lépés
A petrezselyemzöldet vágd finomra, majd futtasd meg kicsit a vajon egy serpenyőben, és tedd félre.
― Harmadik lépés
A gyúrt tésztát nyújtógép segítségével 0,02 cm-es vékonyságúra nyújtsd ki, majd egy nagyobb pogácsaszaggatóval készíts belőlük szabályos köröket. Vékonyan kend le őket felvert egész tojással, majd oszd kétfelé a köröket, mivel a töltés ebben az esetben egymásra helyezett tésztákkal történik. A paradicsomos fehérbabot egy evőkanál segítségével halmozd a közepére a felének, majd a megkent felével lefelé fordított, töltetlen tésztákat precízen illeszd rá. Egy evővillával alaposan nyomkodd le a szélüket körben.
― Negyedik lépés
Forrásban lévő bő vízben főzd meg a panzerottikat, majd tálalás előtt forgasd át a petrezselymes vajban.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,