Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A sertéstarját ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd kend be a barbecue szósszal, és helyezd egy tepsibe. 140 °C-os sütőben 3 órán át, gyenge légkeverésen süsd készre. Az elkészült húst tedd egy keverőtálba, és még forrón két nagyobb villa segítségével szedd szét teljesen szálakra, közben fokozatosan add hozzá a tepsiben visszamaradt pecsenyelét és az olívaolajat.
― Második lépés
A salsa elkészítéséhez a vöröshagymát, a TV paprikát és a petrezselyem zöldjét vágd finomra, majd tedd egy keverőtálba. Add hozzá a hámozott paradicsomot, a chili fűszert, a tejfölt, a római köményt és a lecsepegtetett fehérbabot. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával.
― Harmadik lépés
A tortillalapokat terítsd ki egy tiszta felületre, helyezd bele a babos salsa szószt, a még forró húst és a cheddar sajtot. A tekeréshez a két szélét hajtsd be, majd átlósan görgesd fel.
― Negyedik lépés
Tálaláskor vágd el merőlegesen, és ízlés szerint friss salátával is kínálhatod kiegészítőként.
Előétel, Leves ,
Főétel ,
Előétel ,
Főétel, Saláta ,