Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A finomra vágott vöröshagymát és bacont az olívaolajon pirítsd meg, add hozzá a szintén finomra vágott petrezselyemzöldet, sót, borsot és fokhagymát. Hagyd teljesen kihűlni, majd üsd rá a tojásokat, add hozzá a tejszínt és a lecsepegtetett fehérbabot. Alaposan keverd ki, és tedd félre.
― Második lépés
A vajas tésztát vágd fel 8 egyforma kockára, majd kb. 8 cm átmérőjű szuflé formákba helyezve nyomkodd meg kicsit, hogy teljesen befedje azokat belülről. A széleit egy késsel vágd egyenesre, majd oszd el bennük a babos masszát. 170 °C-os előmelegített sütőben süsd 40 percig.
― Harmadik lépés
A formákból kivéve még piríts rajta 5-6 percig, hogy a tészta is megfelelő színt kapjon. Forrón tálald.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,