• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel
  • , 90p

Fehérbabos quiche

0
  • Fehérbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

20
dkg
előrenyújtott vajas-leveles tészta
4
db
tojás
1.5
dl
tejszín
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
kisebb fej
vöröshagyma
1.2
dl
olívaolaj
10
dkg
bacon
1
konzerv
GLOBUS Fehérbab nagyszemű
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Fehérbab nagyszemű konzerv

GLOBUS Fehérbab nagyszemű

A Globus Kidney babhoz hasonlóan, a fehér bab esetében is csak a kreativitásunk szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A finomra vágott vöröshagymát és bacont az olívaolajon pirítsd meg, add hozzá a szintén finomra vágott petrezselyemzöldet, sót, borsot és fokhagymát. Hagyd teljesen kihűlni, majd üsd rá a tojásokat, add hozzá a tejszínt és a lecsepegtetett fehérbabot. Alaposan keverd ki, és tedd félre.

― Második lépés

A vajas tésztát vágd fel 8 egyforma kockára, majd kb. 8 cm átmérőjű szuflé formákba helyezve nyomkodd meg kicsit, hogy teljesen befedje azokat belülről. A széleit egy késsel vágd egyenesre, majd oszd el bennük a babos masszát. 170 °C-os előmelegített sütőben süsd 40 percig.

― Harmadik lépés

A formákból kivéve még piríts rajta 5-6 percig, hogy a tészta is megfelelő színt kapjon. Forrón tálald.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.