Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A tintahalakat először alaposan mosd meg, majd távolítsd el az úgynevezett üvegcsontot, ami a hal belső, zárt részében található (kézzel könnyen eltávolítható, nem minden esetben van benne). Enyhén sózd meg belülről, és forró, bő olajban süsd elő 6-8 másodpercig, majd fordítsd a nyílással lefelé, hogy az olaj teljesen ki tudjon csepegni.
― Második lépés
A lecsepegtetett El dorado zöldségkeveréket egy serpenyőben vajon párold át, majd ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával és a finomra vágott petrezselyem zöldjével.
― Harmadik lépés
Töltsd meg a tintahalakat a zöldségekkel úgy, hogy feszes legyen a külső felülete. Egy tapadásmentes serpenyőben, olívaolajon nagy lángon süsd aranybarnára, majd tedd félre 2-3 percre, hogy visszafeszüljön.
― Negyedik lépés
Tálaláskor vágd szélesebb karikákra és használhatsz ízlésednek megfelelően zöldsalátákat vagy meleg köretet is.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,