Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított vöröshagymát és a póréhagymát vágd félfőre (félkör alakú vékony szeletekre), majd a vajon pirítsd meg enyhén. Engedd fel ízlésednek megfelelően leves állagúra, majd helyezd bele a fehérbort és a tejszínt. Forral 15-20 percig, közben ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával.
― Második lépés
A chilis vörös kidney babot a finomra vágott petrezselyem zöldjével, egy evővilla segítségével törd össze addig, amíg teljesen össze nem áll, majd formázz belőle laposabb köröket (ebből a mennyiségből 6 db jön ki). Egy tapadásmentes serpenyőben pirítsd meg kissé, majd tedd félre.
― Harmadik lépés
A trappista sajtokat kezdd el pirítani a serpenyőben. Amikor már kezd pirulni, és már emelésre megáll, helyezd bele a sült babokat és addig forgasd, amíg a sajt mindenhol bevonja őket.
― Negyedik lépés
Tálaláskor a sajtos babkrutonokat helyezd a leves tetejére.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,