Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
10 dkg vajat 10 dkg vízzel forralj ki olvadásig, majd add hozzá a 10 dkg lisztet, enyhén pirítsd meg, és vedd le a tűzről.
― Második lépés
Az egész tojásokat keverd el simára, majd folyamatos kevergetés közben fokozatosan add a még forró vajas liszthez. Ezután a kész égetett tésztát helyezd egy habzsákba, és nyomkodd ki félgömb formákra egy száraz tepsibe. 165 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára, majd hagyd, hogy teljesen kihűljenek.
― Harmadik lépés
Az üreges tésztákat szintén egy habzsák segítségével töltsd meg a füstölt sajtkrémmel.
― Negyedik lépés
A lecsepegtetett El dorado zöldségkeveréket a maradék 5 dkg vajon enyhén párold meg, majd ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemzölddel.
― Ötödik lépés
Tálaláskor a kihűlt, vajas zöldségekre helyezd a sajtos fánkokat.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,