• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel, Saláta
  • , 90p

Joghurtos csicseriborsó-saláta és harcsatepertő

0
  • Csicseriborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

20
dkg
harcsafilé
2
evőkanál
liszt
1
teáskanál
fűszerpaprika
1
l
olaj (sütéshez)
1
kisebb fej
lilahagyma
1
kisebb db
répa
1
fej
jégsaláta
20
dkg
natúr joghurt
2
evőkanál
olívaolaj
3
db
friss tárkonylevél
1
konzerv
GLOBUS Csicseriborsó
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Csicseriborsó konzerv

GLOBUS Csicseriborsó

A csicseriborsó nem csak feldolgozva kiváló, de természetes állapotában is fantasztikus kiegészítője ételeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A harcsafilét vágd vékonyabb szeletekre (kb. 3 mm-re), majd fűszerezd sóval, borssal és fokhagymával. A lisztet és a fűszerpaprikát keverd össze egy tálban, majd alaposan forgasd bele a halszeleteket. 180 °C-os előmelegített olajban süsd teljesen chips állagúra, majd helyezd kéztörlő papírra, hogy a maradék olajat teljesen elszívja.

― Második lépés

Közben a megtisztított zöldségeket vágd gyufaszál vastagságúra, majd add hozzá az olívaolajat, a finomra vágott tárkonylevelet és a joghurtot. Add hozzá még a lecsepegtetett csicseriborsót is, és keverd össze alaposan.

― Harmadik lépés

Tálaláskor formázd a salátádat egy tálalógyűrű segítségével, majd helyezd rá a már kihűlt haltepertőt.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.