Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A harcsafilét vágd vékonyabb szeletekre (kb. 3 mm-re), majd fűszerezd sóval, borssal és fokhagymával. A lisztet és a fűszerpaprikát keverd össze egy tálban, majd alaposan forgasd bele a halszeleteket. 180 °C-os előmelegített olajban süsd teljesen chips állagúra, majd helyezd kéztörlő papírra, hogy a maradék olajat teljesen elszívja.
― Második lépés
Közben a megtisztított zöldségeket vágd gyufaszál vastagságúra, majd add hozzá az olívaolajat, a finomra vágott tárkonylevelet és a joghurtot. Add hozzá még a lecsepegtetett csicseriborsót is, és keverd össze alaposan.
― Harmadik lépés
Tálaláskor formázd a salátádat egy tálalógyűrű segítségével, majd helyezd rá a már kihűlt haltepertőt.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,