Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A reszelt trappista sajtot oszd fel három egyenlő részre. Egy tapadásmentes forró serpenyőt hevíts fel kb. 180 °C-ra, vékonyan olajozd meg, majd egyenletesen oszlasd el benne a sajtot. Süsd aranybarnára mind a két oldalát, és a serpenyőből kivéve néhány másodpercen belül formázz belőle tölcsér alakot. Vigyázz az idővel, mert ahogy hűl a chips, úgy keményedik, gyorsan kell dolgoznod.
― Második lépés
A lecsepegtetett mexikói zöldségkeverékhez add hozzá a joghurtot, a tört chilit, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a rukkolát és ízesítsd sóval, borssal. Alaposan keverd össze, majd tálaláskor töltsd bele a sajttölcsérekbe.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,