• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 90p

Kacsamell cékla chutney-val

0
  • Cékla

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

40
dkg
kacsamellfilé (2 db)
1
nagyobb fej
lilahagyma
2
evőkanál
Worchester szósz
2
evőkanál
balzsamecet
2
evőkanál
barnacukor
1
szál
rozmaring
1
mokkáskanál
chilipaprika-töret
1
dl
olívaolaj
1
konzerv
GLOBUS Cékla kocka
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Cékla kocka konzerv

GLOBUS Cékla kocka

A vasárnapi családi ebédek kötelező résztvevője!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A megtisztított lilahagymát vágd fel vékony szeletekre, majd az olívaolajban pirítsd meg. Add hozzá a barnacukrot, a finomra vágott rozmaringot és a chilitöretet. Ha már kezd karamellizálódni, helyezd bele a Worchester szószt és a balzsamecetet is. Végül add hozzá a céklát a levével együtt, és ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Forrald addig, amíg be nem sűrűsödik, majd tedd félre tálalásig.

― Második lépés

A kacsamellet ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd egy serpenyőben süsd a bőrét ropogósra közepes lángon. Ezután fordítsd meg, és a húsos részét is süsd át alaposan. 180 °C-os előmelegített sütőben 6 percig süsd, majd 15 percig hagyd pihenni.

― Harmadik lépés

Tálaláskor a kacsamellet vágd félbe vagy vékony szeletekre, és helyezd a forró chutney-ra.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.