Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított lilahagymát vágd fel vékony szeletekre, majd az olívaolajban pirítsd meg. Add hozzá a barnacukrot, a finomra vágott rozmaringot és a chilitöretet. Ha már kezd karamellizálódni, helyezd bele a Worchester szószt és a balzsamecetet is. Végül add hozzá a céklát a levével együtt, és ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Forrald addig, amíg be nem sűrűsödik, majd tedd félre tálalásig.
― Második lépés
A kacsamellet ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd egy serpenyőben süsd a bőrét ropogósra közepes lángon. Ezután fordítsd meg, és a húsos részét is süsd át alaposan. 180 °C-os előmelegített sütőben 6 percig süsd, majd 15 percig hagyd pihenni.
― Harmadik lépés
Tálaláskor a kacsamellet vágd félbe vagy vékony szeletekre, és helyezd a forró chutney-ra.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,