Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A kacsamellet sóval és borssal fűszerezd be, majd a bőrös részét vágd be hosszanti irányban egy éles késsel, kb. 0,3 cm-ként. Egy tapadásmentes serpenyőben először a bőrét süsd teljesen ropogósra, majd fordítsd meg, és a húsos részét is pirítsd további 4 percig. A tűzről levéve fedd le, és tálalásig hagyd a serpenyőben pihenni.
― Második lépés
Az olívaolajat hevítsd fel egy edényben, majd add hozzá a cikkekre vágott lilahagymát. Alaposan pirítsd meg, ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Add hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót és a finomra vágott petrezselyemzöldet is.
― Harmadik lépés
A tejfölt a tejszínnel keverd simára, és add a csicseriborsós keverékhez, majd forrad néhány percig.
― Negyedik lépés
Közvetlenül tálalás előtt vágd fel a kacsamellet, majd helyezd a forró csicseriborsós köret tetejére.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,