• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 90p

Kacsamell hagymás-tejfölös csicseriborsóval

0
  • Csicseriborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

2
db
kacsamellfilé (20 dkg-os)
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
kisebb fej
lilahagyma
1
dl
olívaolaj
20
dkg
tejföl
1
dl
tejszín
1
konzerv
GLOBUS Csicseriborsó
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Csicseriborsó konzerv

GLOBUS Csicseriborsó

A csicseriborsó nem csak feldolgozva kiváló, de természetes állapotában is fantasztikus kiegészítője ételeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A kacsamellet sóval és borssal fűszerezd be, majd a bőrös részét vágd be hosszanti irányban egy éles késsel, kb. 0,3 cm-ként. Egy tapadásmentes serpenyőben először a bőrét süsd teljesen ropogósra, majd fordítsd meg, és a húsos részét is pirítsd további 4 percig. A tűzről levéve fedd le, és tálalásig hagyd a serpenyőben pihenni.

― Második lépés

Az olívaolajat hevítsd fel egy edényben, majd add hozzá a cikkekre vágott lilahagymát. Alaposan pirítsd meg, ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Add hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót és a finomra vágott petrezselyemzöldet is.

― Harmadik lépés

A tejfölt a tejszínnel keverd simára, és add a csicseriborsós keverékhez, majd forrad néhány percig.

― Negyedik lépés

Közvetlenül tálalás előtt vágd fel a kacsamellet, majd helyezd a forró csicseriborsós köret tetejére.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.