• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Katalán sertésszűz

0
  • El Dorado mix

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
sertésszűz
5
dkg
szárított paradicsom
1
dl
olívaolaj
5
dkg
fenyőmag
7
db
friss bazsalikomlevél
1
szál
kakukkfű
2
db
zsályalevél
1
kis csomag
petrezselyemzöld
5
dkg
vaj
1
konzerv
GLOBUS Pritamin mix
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Paprikás zöldségkeverék konzerv

GLOBUS Pritamin mix

A magyar konyhában sokszor használt pirospaprika szinte bármihez használható, ezért érdemes kipróbálni a csemegekukoricával vegyített formában is.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A sertésszüzet tisztítsd meg, majd fűszerezd sóval, borssal, fokhagymával, és egy tapadásmentes serpenyőben süsd pirosra.

― Második lépés

A fenyőmagot törd össze kőmozsárban, majd add hozzá az olívaolajat, sót, borsot, fokhagymát és a finomra vágott zöldfűszereket. Alaposan keverd össze, majd a kész fűszerkrém felével vond be a sült szűzérméket, és 170 °C-os előmelegített sütőben további 15-20 percig süsd készre.

― Harmadik lépés

A lecsepegtetett zöldségkeveréket vajon párold meg enyhén, add hozzá a fűszerkrém másik felét, és pirítsd át.

― Negyedik lépés

Tálaláskor halmozd a zöldségeket a tányérra, és helyed rá az érmékre vágott, fűszeres sertéshúst.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.