Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A sertésszüzet tisztítsd meg, majd fűszerezd sóval, borssal, fokhagymával, és egy tapadásmentes serpenyőben süsd pirosra.
― Második lépés
A fenyőmagot törd össze kőmozsárban, majd add hozzá az olívaolajat, sót, borsot, fokhagymát és a finomra vágott zöldfűszereket. Alaposan keverd össze, majd a kész fűszerkrém felével vond be a sült szűzérméket, és 170 °C-os előmelegített sütőben további 15-20 percig süsd készre.
― Harmadik lépés
A lecsepegtetett zöldségkeveréket vajon párold meg enyhén, add hozzá a fűszerkrém másik felét, és pirítsd át.
― Negyedik lépés
Tálaláskor halmozd a zöldségeket a tányérra, és helyed rá az érmékre vágott, fűszeres sertéshúst.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,