Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A királyrákok hát részét vékonyan vágd be, távolítsd el a bélcsatornát, és alaposan mosd meg folyó hideg víz alatt. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával és lime lével ízlés szerint.
― Második lépés
Hevíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, majd helyezd bele a rákokat, és süsd pirosra, de vigyázz, hogy túl ne süljön. Tedd át egy keverőtálba a levével együtt, és még melegen tedd rá a vajat és a joghurtot. Keverd össze alaposan, és hagyd teljesen elhűlni.
― Harmadik lépés
A salátákat alaposan mosd meg, majd csepegtesd le. Vágd fel ízlésed szerint és tedd egy nagyobb keverőtálba, majd add hozzá a leszűrt lencsét. Helyezd bele a joghurtos rákokat, és óvatos mozdulatokkal keverd össze.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,