Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A sertéskarajt vágd három egyforma szeletre és klopfolóval egyenletes vastagságúra ütögesd. Ízesítsd sóval, borssal és zúzott fokhagymával.
― Második lépés
Vágd apró kockákra a csemegeuborkát és a füstölt kolbászt, add hozzá a lecsepegtetett vörösbabot és alaposan keverd össze. Formázz belőle három egyforma golyót, és helyezd a karaj egyik felére, majd hajtsd rá a másik felét. Kézzel nyomkodd le a széleit erősen, majd forgasd először lisztbe, aztán a felvert tojásokba, végül a zsemlemorzsába.
― Harmadik lépés
Az olajat hevítsd 170 °C-ra, majd süsd aranybarnára a töltött húsokat. Sütés után vágd félbe a húsokat, és forrón tálald.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,