• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Lazac kéksajtos lencsefasírttal és hollandi mártással

0
  • Lencse

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

40
dkg
lazac
4
db
tojás
10
dkg
zsemlemorzsa
1
kisebb fej
vöröshagyma
5
dkg
fetasajt
2
dl
tejszín
10
dkg
vaj
5
cl
citromlé
1
konzerv
GLOBUS Vital Lencse
só, bors, fokhagyma ízlés szerint
olaj a sütéshez

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Vital Lencse konzerv

GLOBUS Vital Lencse

Bár apró szemek, mégis tele vannak értékes vitaminokkal, tápanyagokkal – a lencse kiemelt forrása a káliumnak, a foszfornak, a rostoknak.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lazacot vágd egyforma darabokra, sózd, borsozd, majd egy tapadásmentes serpenyőben süsd meg pirosra úgy, hogy a bőre ropogjon.

― Második lépés

A lecsepegtetett lencséhez add hozzá a tojások felét, a reszelt vöröshagymát, a zsemlemorzsát és a kéksajtot. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd dolgozd el alaposan. Formázz belőle egyforma gömböket, majd forró, bő olajban süsd ki aranybarnára.

― Harmadik lépés

A hollandi mártáshoz a tojássárgákat tedd egy fém keverőtálba, majd add hozzá a tejszínt. Helyezd forrásban lévő, de nem túl gyorsan fövő vízzel telített edényre, és folyamatos kevergetés mellett hagyd, hogy a melegítés közben besűrűsödjön. Ekkor vékony sugárban add hozzá a vajat gyors keverés közben, ízesítsd sóval és citromlével.

― Negyedik lépés

Tálaláskor a lencsefasírtokra helyezd a halat, majd ízlésed szerint rá vagy mellé a mártást.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.