Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A tejet, 2 dl tejszínt, a leszűrt vajbabot, sót, borsot és a kristálycukrot helyezd egy fazékba. Forrald néhány percig, majd a tűzről levéve add hozzá a finomra vágott petrezselyemzöld felét és a lime kicsavart levét. Rúdmixer segítségével turmixold teljesen egyneművé a levest.
― Második lépés
A fánkokhoz az olajat hevítsd 170-180 °C-ra, közben a reszelt trappista sajtot, a tojással, a liszttel és a maradék 1 dl tejszínnel kavard simára. A forró olajba egy teáskanál segítségével szaggasd bele a sajttésztát.
― Harmadik lépés
Közvetlen tálalás előtt helyezd a fánkokat a krémlevesbe.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,