• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Mangalica brassói

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

60
dkg
mangalicaszűz
6
szelet
bacon
1
konzerv
GLOBUS Vital Zöldborsó
5
dkg
vaj
1.2
kg
parázsburgonya
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A baconszeleteket egy tapadásmentes serpenyőben, folyamatos forgatás mellett süsd pirosra, majd helyezd kéztörlő papírra, és hagyd kihűlni.

― Második lépés

A serpenyőben visszamaradt zsírban süss kérget az egészben hagyott mangalicaszűzre, sózd, borsozd és a végén add hozzá a zúzott fokhagymát is. 175 °C-os előmelegített sütőben süsd 15 percig, majd tekerd alufóliába, tálalásig hagyd ebbe pihenni.

― Harmadik lépés

A burgonyákat alaposan mosd meg, ízlésed szerint elvághatod ketté, de egészben is készítheted. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával alaposan dörzsöld be, és süsd 180 °C-os sütőben 35 percig.

― Negyedik lépés

A vajat hevítsd fel egy forralóban, majd add hozzá a lecsepegtetett borsót, és sóval ízesítsd. Botmixer segítségével turmixold le teljesen egyneművé.

― Ötödik lépés

Tálaláskor tedd a burgonyákat a tányérra, vágd fel a mangalicát vastagabb érmékre, kis adagokban (pöttyözve) helyezd el a borsópürét, és tedd rá a bacon chipset a tetejére.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.