Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított vöröshagymát, TV paprikát és a paradicsomot vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg enyhén.
― Második lépés
A sárgarépát, petrezselyemgyökeret, karalábét és zellert vágd egyenletes kockákra (0,5 cm x 0,5 cm), majd helyezd az alapra, és pirítsd üvegesre. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával és morzsolt kakukkfűvel. Add hozzá a hámozott paradicsomot, pirítsd meg kissé, majd engedd fel vízzel ízlésednek megfelelően leves állagúra.
― Harmadik lépés
Mielőtt a zöldségek készre főnek, add hozzá a vékony szeletekre vágott vajhalat, a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket és a tejszínt. Innentől óvatosan főzd készre a levest, takaréklángon, és ne kavard erős mozdulatokkal, mivel a hal könnyen összetörik ebben a közegben.
― Negyedik lépés
Tálaláskor még friss, finomra vágott kakukkfűvel frissíthetsz a levesen.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,