Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet helyezd egy nagyobb keverőtálba, add hozzá az élesztőt, a joghurtot, az olívaolajat és 1 evőkanál sót. Alaposan dolgozd ki a tésztát, és 30 percig hagyd pihenni, kelni.
― Második lépés
A finomra vágott vöröshagymát és TV paprikát helyezd szintén egy keverőtálba, majd add hozzá a hámozott paradicsomot. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, római köménnyel, korianderrel és a finomra vágott petrezselyem zöldjével. Végül add hozzá a chili fűszert, a tejfölt és a villával enyhén összetört, lecsepegtetett fehérbabot.
― Harmadik lépés
A megkelt tésztát oszd 3 egyforma részre, majd kézzel nyújtsd ki kb. 2 cm-es vastagságúra. Egy tapadásmentes serpenyőben süsd aranybarnára mindkét oldalukat, majd helyezd rájuk a babos salsa-t. Előmelegített 190 °C-os sütőben 15 percig süsd felületi pirulásig.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,