• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Olívás-kukoricás lasagne

0
  • El Dorado mix

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
lasagne tészta
50
dkg
darált marhahús
20
dkg
darált sertéshús
10
dkg
vöröshagyma
1
szál
angol zeller
10
dkg
sárgarépa
2
dl
vörösbor
3
dl
tej
10
dkg
vaj
5
dkg
liszt
2
db
babérlevél
3
evőkanál
Worchester szósz
3
evőkanál
kristálycukor
20
dkg
mozzarella sajt (szeletelve)
1
konzerv
GLOBUS Mediterrán mix
hámozott paradicsom
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Mediterrán mix konzerv

GLOBUS Mediterrán mix

A csemegekukorica édeskés ízét olívával, valamint pirospaprikával bolondítjuk meg!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A megtisztított vöröshagymát, angol zellert és sárgarépát vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg enyhén. Add hozzá a darált húsokat, és pirítsd fehéredésig. Öntsd rá a vörösbort, majd főzd vissza zsírjára. Ekkor mehet bele a hámozott paradicsom, a Worchester, a cukor, só, bors és a fokhagyma. Fokozatosan főzd, kevés vízzel sokszor felöntve, krémessé kell párolnod.

― Második lépés

A vajat olvaszd ki egy serpenyőben, majd add hozzá a lisztet, és enyhén pirítsd meg. Add hozzá a tejet, folyamatos kevergetés mellett forrald, amíg be nem sűrűsödik, majd add hozzá a lecsepegtetett olívás kukoricakonzervet. Ízesítsd sóval, borssal, babérlevéllel, majd add hozzá a kész húsalaphoz, és alaposan dolgozd el.

― Harmadik lépés

A lasagne tésztákat forrásban lévő vízben csak addig főzd, amíg rugalmassá válnak, majd hűtsd le folyó hideg víz alatt.

― Negyedik lépés

Egy kicsit mélyebb (kb. 5 cm-es) tepsibe rétegezve helyezd egymásra a zöldséges húskrémet és a tésztákat, majd zárásként a mozzarella szeleteket tedd rá. 180 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára, és tálald friss rukkolával.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.