• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Olívás-kukoricás pizza

0
  • Mediterrán mix

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
liszt
3
evőkanál
olívaolaj
1
dkg
élesztő
1
teáskanál
só
30
dkg
hámozott paradicsom
1
evőkanál
cukor
1
szál
angol zeller
10
dkg
sárgarépa
1
kisebb fej
vöröshagyma
1
teáskanál
Worchester
1
konzerv
GLOBUS Mediterrán mix
15
dkg
szeletelt mozzarella sajt
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Mediterrán mix konzerv

GLOBUS Mediterrán mix

A csemegekukorica édeskés ízét olívával, valamint pirospaprikával bolondítjuk meg!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lisztet szitáld egy nagyobb keverőtálba, majd add hozzá az élesztőt, a sót, az olívaolajat és 1,2 dl langyos vizet. Alaposan dolgozd el addig, amíg egy rugalmas tésztát nem kapsz. Tedd egy lefedhető tálba, és kend be kevés olívaolajjal, majd zárd le. A kelesztés szobahőmérsékleten általában másfél óra, de, ha már a duplájára nő, használható a pizzatészta.

― Második lépés

A megtisztított hagymát, angol zellert és sárgarépát vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg kissé. Add hozzá a hámozott paradicsomot, a Worchestert, a cukrot, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Forrald 30 percig, majd hagyd teljesen kihűlni.

― Harmadik lépés

A tésztát nyújtsd ki kerekre, lehetőleg kézzel dolgozz, mert úgy rusztikusabb lesz a végeredmény. Tedd egy tapadásmentes serpenyőbe, majd kend meg a paradicsomszósszal és a lecsepegtetett El Dorado mix konzervet egyenletesen oszlasd el rajta. A szeletelt mozzarella sajtot szintén egyenletesen terítsd végig a tésztán, majd nagy lángon gyújts alá a serpenyőnek. Addig kell pirítanod, amíg a tészta könnyedén és egyben mozog a serpenyőben. Ekkor helyezd át egy tepsibe, és 230 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára.

― Negyedik lépés

Tálaláskor vágd fel ízlésednek megfelelően, és igény szerint szórhatsz rá friss rukkolát is.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.