• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 90p

Paprikás-kukoricás rikottával töltött csirkemell fokhagymás morzsában

0
  • Mediterrán mix

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

50
dkg
csirkemell
20
dkg
rikotta
1
konzerv
GLOBUS Pritamin mix
1
kis csomag
petrezselyemzöld
10
dkg
liszt
4
db
tojás
20
dkg
panko morzsa
olaj a sütéshez
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Paprikás zöldségkeverék konzerv

GLOBUS Pritamin mix

A magyar konyhában sokszor használt pirospaprika szinte bármihez használható, ezért érdemes kipróbálni a csemegekukoricával vegyített formában is.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A csirkemellet nyitott szeleteléssel vágd minél nagyobb szeletekre, majd óvatosan klopfold őket egyforma vastagságúakra (kb. 0,5 cm-re). Ízesítsd sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel.

― Második lépés

A rikottát a lecsepegtetett paprikás zöldségkeverékkel alaposan keverd össze, majd egy szélesebb csíkban helyed a csirkeszeletek közepére. Tekerd fel szorosan, majd tedd hűtőbe 20 percig.

― Harmadik lépés

A panko morzsát a zúzott fokhagymával kézzel erősen morzsold el többször, amíg teljesen eltűnik közte. A húsokat először forgasd lisztbe, majd felvert tojásba, végül a fokhagymás morzsába.

― Negyedik lépés

Nem túl forró (kb. 165 °C-os) olajban süsd aranybarnára, majd helyezd papírra, hogy felszívja a felesleges olajat. Ha nem vagy biztos benne, hogy átsült, 150 °C-os előmelegített sütőben süsd még további 15 percig. Közvetlen tálalás előtt vágd fel.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.