• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel, Tészta
  • , 60p
  • , Vegetáriánus

Paradicsomos tészta zöldborsóval megbolondítva

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

1
konzerv
GLOBUS Zöldborsó
1
közepes fej
vöröshagyma
3
evőkanál
olaj
2
evőkanál
paradicsompüré
1
teáskanál
kristálycukor
40
dkg
darabolt paradicsomkonzerv vagy friss paradicsom összepréselve
1
kávéskanál
só, bors, bazsalikom
2
db
babérlevél
1
csomag
kagylótészta

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldborsó konzerv

GLOBUS Zöldborsó

Egy igazi Globus klasszikus! A termőföldekről leszedés után pár órával már a konzervbe is kerülnek a zsenge borsószemek, hogy minden nap friss zöldség kerüljön a családi asztalra.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Recept videó

― Első lépés

Az olajat hevítjük az apróra vágott vöröshagymával együtt. Mikor megpirult, hozzáadjuk a paradicsompürét, a kristálycukrot, majd a darabolt paradicsomot is.

― Második lépés

Alapos átforgatás után jöhet a fűszerezés, néhány percig hagyjuk az ízeket összeérni fedő alatt, végül a leszűrt zöldborsót adjuk a paradicsomos keverékhez. Eközben már kifőzhetjük a tésztát.

― Harmadik lépés

A paradicsomos-zöldborsós szószból kiszedjük a babérleveleket, majd a leszűrt tésztára szedjük, összekeverjük, és a legcélszerűbb tálaláskor meghinteni egy kis bazsalikommal.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.