Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A gyúrt tésztához a lisztet, az egész tojásokat, a sót, a vizet és az ecetet helyezd egy keverőtálba. Alaposan gyúrd össze addig, amíg egy rugalmas tésztát nem kapsz. A kész tésztát hagyd pihenni hűtőben legalább 30 percig.
― Második lépés
A töltelékhez egy serpenyőt hevíts fel, majd tedd bele az olívaolaj felét és a parajleveleket. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd hagyd kézmelegre hűlni. Ekkor helyezd bele a leszűrt babot, és alaposan keverd össze.
― Harmadik lépés
A tésztát nyújtógép segítségével nyújtsd 0,2 cm vastagságúra, majd kend meg tojással vékonyan. A tészta közepére tedd a babtölteléket kb. 4 cm-es távolságokra. Hajtsd át úgy, hogy a tészta széle pontosan fedje egymást, majd derelyemetsző segítségével vágd fel úgy, hogy a töltelékek középen legyenek.
― Negyedik lépés
Egy evővillával sűrűn és erősen nyomd meg a tészta széleit, majd egyből helyezd őket forrásban lévő enyhén sós vízbe. A főzési idő kb. 4-5 perc.
― Ötödik lépés
Egy serpenyőben a maradék olívaolajon futtasd meg a finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd helyezd bele a kész Ravioli-kat és forgasd át néhányszor.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,