• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel, Tészta
  • , 90p
  • , Egyéb

Parajos, babos ravioli

0
  • Fehérbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

50
dkg
liszt
4
db
tojás
1
csapott evőkanál
só
0.2
dl
víz
1
mokkáskanál
ecet
5
dkg
friss parajlevél
1
konzerv
GLOBUS Fehérbab nagyszemű
1
dl
olívaolaj
1
db
tojás (a kenéshez)
1
kis csomag
petrezselyemzöld
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Fehérbab nagyszemű konzerv

GLOBUS Fehérbab nagyszemű

A Globus Kidney babhoz hasonlóan, a fehér bab esetében is csak a kreativitásunk szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A gyúrt tésztához a lisztet, az egész tojásokat, a sót, a vizet és az ecetet helyezd egy keverőtálba. Alaposan gyúrd össze addig, amíg egy rugalmas tésztát nem kapsz. A kész tésztát hagyd pihenni hűtőben legalább 30 percig.

― Második lépés

A töltelékhez egy serpenyőt hevíts fel, majd tedd bele az olívaolaj felét és a parajleveleket. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd hagyd kézmelegre hűlni. Ekkor helyezd bele a leszűrt babot, és alaposan keverd össze.

― Harmadik lépés

A tésztát nyújtógép segítségével nyújtsd 0,2 cm vastagságúra, majd kend meg tojással vékonyan. A tészta közepére tedd a babtölteléket kb. 4 cm-es távolságokra. Hajtsd át úgy, hogy a tészta széle pontosan fedje egymást, majd derelyemetsző segítségével vágd fel úgy, hogy a töltelékek középen legyenek.

― Negyedik lépés

Egy evővillával sűrűn és erősen nyomd meg a tészta széleit, majd egyből helyezd őket forrásban lévő enyhén sós vízbe. A főzési idő kb. 4-5 perc.

― Ötödik lépés

Egy serpenyőben a maradék olívaolajon futtasd meg a finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd helyezd bele a kész Ravioli-kat és forgasd át néhányszor.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.