Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A penne tésztát főzd meg al dente-re, majd folyó víz alatt hűtsd le.
― Második lépés
A padlizsánt hámozd meg vékonyan, majd vágd 1×1 cm kockákra. Forró, minimum 180 °C-os bő olajban süsd aranybarnára, majd helyezd több réteg kéztörlő papírra, hogy teljesen lecsepegjen.
― Harmadik lépés
A megtisztított hagymát, angol zellert és sárgarépát vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg kissé. Add hozzá a hámozott paradicsomot, a Worchestert, a cukrot, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Add hozzá a lecsepegtetett El Dorado mix konzervet, és forrald további 30 percig. Helyezd bele a penne tésztát és a sült padlizsánt, és alaposan forgasd össze.
― Negyedik lépés
Tálaláskor szórd meg frissen vágott bazsalikommal és reszelt vagy forgácsolt parmezánnal.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,