Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A paradicsomot vágd finomra a bazsalikommal együtt, add hozzá az olívaolaj felét, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával.
― Második lépés
A vöröshagymát vágd apróra, majd egy tapadásmentes serpenyőben, olívaolajon pirítsd meg enyhén. Add hozzá a lecsepegtetett vörösbabot és a paradicsom ragut.
― Harmadik lépés
A tagliatelle tésztát főzd meg al dente-re (töréskor még egy tésztacsík látszik), majd szűrd le, és add a babos raguhoz. Addig forrald, amíg a tészta a köztes folyadékot teljesen fel nem szívja (zsírjára sül).
― Negyedik lépés
Tálaláskor még tehetsz rá friss bazsalikomot.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,