Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet az élesztővel, a tejjel, az összetört pisztáciával és a sóval keverd össze egy nagyobb tálban, és hagyd megkelni duplájára (ez kb. 40 perc szobahőmérsékleten).
― Második lépés
A borsókonzervet szűrd le, és rúdmixer segítségével turmixold teljesen krémmé, a puha vajat a végén add hozzá, hogy fényes legyen a borsópüré.
― Harmadik lépés
A megkelt masszából szaggass egyforma (kb. 12 dkg-os) darabokat, majd enyhén olajos kézzel óvatosan húzd szét úgy, hogy a tészta egyenletes vastagságú legyen. Az olajat hevítsd 180 °C-ra, majd helyezd bele a lángosokat egyesével, és süsd aranybarnára mindkét oldalát.
― Negyedik lépés
Tálaláskor a forró lángosokra ízlésednek megfelelően helyezd el a borsókrémet.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,