• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p
  • , Vegetáriánus

Pisztácialángos vajas borsópürével

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

5
dkg
hántolt pisztácia
30
dkg
liszt
1
dkg
élesztő
1
evőkanál
só
1.5
dl
tej
1
l
olaj (sütéshez)
5
dkg
vaj
1
konzerv
GLOBUS Zöldborsó

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldborsó

GLOBUS Zöldborsó

A termőföldekről leszedés után pár órával már a konzervbe is kerülnek a zsenge borsószemek, hogy minden nap frissen feldolgozott zöldség kerüljön a családi asztalra.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lisztet az élesztővel, a tejjel, az összetört pisztáciával és a sóval keverd össze egy nagyobb tálban, és hagyd megkelni duplájára (ez kb. 40 perc szobahőmérsékleten).

― Második lépés

A borsókonzervet szűrd le, és rúdmixer segítségével turmixold teljesen krémmé, a puha vajat a végén add hozzá, hogy fényes legyen a borsópüré.

― Harmadik lépés

A megkelt masszából szaggass egyforma (kb. 12 dkg-os) darabokat, majd enyhén olajos kézzel óvatosan húzd szét úgy, hogy a tészta egyenletes vastagságú legyen. Az olajat hevítsd 180 °C-ra, majd helyezd bele a lángosokat egyesével, és süsd aranybarnára mindkét oldalát.

― Negyedik lépés

Tálaláskor a forró lángosokra ízlésednek megfelelően helyezd el a borsókrémet.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.