Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A sertéstarját ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd alaposan tekerd be zsírpapírba, és 130 °C-os sütőben 3 órán át süsd teljesen készre.
― Második lépés
A papírt távolítsd el, és két evővilla segítségével törd össze a húst szálakra, majd add hozzá a barbecue szószt és a finomra vágott petrezselyemzöld felét. A megtisztított zöldségeket vágd gyufaszál vastagságúra, majd pirítsd meg az olívaolajon. Add hozzá a lecsepegtetett fehérbabot és a petrezselyemzöld másik felét.
― Harmadik lépés
A nyújtott vajas tésztát terítsd ki egy nyújtódeszkára, majd először a tépett húst helyezd bele hosszanti irányban a közepére, majd a babos zöldségeket. Tekerd fel szorosan, figyelj arra, hogy az utolsó hajtás alulra essen. Kend le a tetejét felvert tojással, majd 165 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára 45 perc alatt.
― Negyedik lépés
Függetlenül attól, hogy melegen vagy hidegen szeretnéd felkínálni, csak tálalás előtt szeleteld fel.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,