Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A jázminrizst és a megtisztított vöröshagymát egészben, vajon pirítsd üvegesre, adj hozzá 1 mokkáskanál sót és pontosan 3 dl vizet.
― Második lépés
Felfővés után takarékon főzd, amíg a rizs felületén kis lyukakat nem látsz. Ekkor már húzd félre, és helyezd bele a lecsepegtetett borsó-bébirépa keveréket és a finomra vágott petrezselyem zöldjét.
― Harmadik lépés
Camembert sajtokkal egészben dolgozz, így biztosabban nem folyik ki. Először forgasd lisztbe, majd felvert egésztojásba, végül a zsemlemorzsába. A tojást és a zsemlemorzsát érdemes kétszer (dupla panírozással) használni a biztosabb sütés érdekében.
― Negyedik lépés
Tálalás előtt forró (minimum 185 °C-os) bő olajban süsd aranybarnára a sajtokat, majd helyezd a zöldséges rizsre.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,