• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Rántott camembert zöldséges rizzsel

0
  • Zöldborsó bébirépával

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

2
db
camembert sajt (kicsi, kerek)
10
dkg
liszt
4
db
tojás
20
dkg
zsemlemorzsa
15
dkg
jázminrizs
1
kisebb fej
vöröshagyma
5
dkg
vaj
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
konzerv
GLOBUS KIDS Zöldborsó bébirépával
só ízlés szerint
olaj a sütéshez

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS KIDS Zöldborsó bébirépával konzerv

GLOBUS KIDS Zöldborsó bébirépával

Az édeskés bébirépa a friss, zamatos zöldborsóval vegyítve a kicsik számára is favorit lehet.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A jázminrizst és a megtisztított vöröshagymát egészben, vajon pirítsd üvegesre, adj hozzá 1 mokkáskanál sót és pontosan 3 dl vizet.

― Második lépés

Felfővés után takarékon főzd, amíg a rizs felületén kis lyukakat nem látsz. Ekkor már húzd félre, és helyezd bele a lecsepegtetett borsó-bébirépa keveréket és a finomra vágott petrezselyem zöldjét.

― Harmadik lépés

Camembert sajtokkal egészben dolgozz, így biztosabban nem folyik ki. Először forgasd lisztbe, majd felvert egésztojásba, végül a zsemlemorzsába. A tojást és a zsemlemorzsát érdemes kétszer (dupla panírozással) használni a biztosabb sütés érdekében.

― Negyedik lépés

Tálalás előtt forró (minimum 185 °C-os) bő olajban süsd aranybarnára a sajtokat, majd helyezd a zöldséges rizsre.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.