• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 60p
  • , Vegán

Ratatouille csicseriborsóval

0
  • Csicseriborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

1
üveg
GLOBUS Csicseriborsó
3
db
cukkini
3
db
padlizsán
1
nagy fej
vöröshagyma
1
db
kaliforniai paprika
1
kis fej
fokhagyma
3
evőkanál
olaj
1
kávéskanál
só, bors, oregánó, bazsalikom, kömény ízlés szerint
1
db
lime leve

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Csicseriborsó üveges

GLOBUS Csicseriborsó

A csicseriborsó nem csak feldolgozva kiváló, de természetes állapotában is fantasztikus kiegészítője ételeknek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Recept videó

― Első lépés

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A zöldségeket mosd meg, kockázd fel, sózd meg, és rakd félre.

― Második lépés

Egy tepsit vegyél elő, öntsd bele a zöldségeket, figyelj arra, hogy a padlizsánt jól csöpögtesd le. Rakd hozzá a fokhagymát is, pucold meg, szedd gerezdjeire, és tedd a tepsibe szétszórva. Fűszerezd meg a keveréket, majd tedd a sütőbe 15-20 percre, majd vedd ki. Ekkor öntsd bele a csicseriborsót, keverd össze őket, ismételten fűszerezheted, és a lime levével locsold meg az egészet. Majd told vissza a sütőbe kb 10 percre.

― Negyedik lépés

Amikor kész, a bazsalikommal a legjobb a végén megszórni, de persze egyéb fűszer is adagolható ízlés szerint. Magában kiváló, de hús mellé is tökéletesen passzol.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.