Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A csirkemellet daráld át kétszer, majd add hozzá a tejszínt, ízesítsd sóval, borssal, alaposan keverd össze, majd helyezd a hűtőbe 1 óra hosszáig.
― Második lépés
A hűtőből kivéve formázz belőle 4 dkg-os kerek párnákat, majd klasszikus módon panírozd be, és forró 180 °C-os olajban süsd aranybarnára. Közben a lecsepegtetett borsó-bébirépa keveréket egy forró serpenyőben a vajon kezdd el pirítani. Ízesítsd sóval, borssal, majd végül szórd meg a finomra vágott petrezselyemzölddel.
― Harmadik lépés
Tálaláskor helyezd a jércemignonokat a vajas zöldségekre.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,