Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet a vajjal morzsold el alaposan, majd add hozzá az ecetet, a sót, a szódabikarbónát és 1 dl langyos vizet. Dolgozd ki simára, majd pihentesd hűtőben 30 percig.
― Második lépés
A tojást a tejszínnel, a finomra vágott petrezselyemzölddel, a lecsepegtetett mexikói zöldségekkel, sóval, borssal, fokhagymával keverd el, majd szórd bele a reszelt kemény sajtot is.
― Harmadik lépés
A tésztát sodrófa segítségével nyújtsd ki vékonyra. Hőálló, lehetőleg porcelán sütőformákat bélelj ki az előnyújtott vajas tésztával, majd 180 °C-os előmelegített sütőben 5 percig süsd elő őket.
― Negyedik lépés
Töltsd bele a zöldséges tojáskrémet úgy, hogy a tészta felső részéig érjen, majd szintén 180 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára.
― Ötödik lépés
A camembert sajtokat egészben süsd meg serpenyőben folyamatos forgatás közben. Arra vigyázz, hogy a sajt külseje ne sérüljön sütés közben.
― Hatodik lépés
Tálaláskor a sült tésztákat forgasd ki a formákból, a sajtot ízlésednek megfelelően vágd fel, és helyezd rá vagy mellé.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,