• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Roston sült camembert zöldséges padlizsán quiche-sel

0
  • Mexikói zöldségkeverék

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

2
db
camembert sajt (kicsi, kerek)
20
dkg
liszt
5
dkg
vaj
1
késhegynyi
szódabikarbóna
1
mokkáskanál
ecet
2
db
tojás
1
dl
tejszín
5
dkg
kemény sajt
1
kis csomag
petrezselyemzöld
1
konzerv
GLOBUS Mexikói zöldségkeverék
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Mexikói zöldségkeverék konzerv

GLOBUS Mexikói zöldségkeverék

Aranyló csemegekukorica, zöldborsó, és pirospaprika – már a színei is csodásak!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lisztet a vajjal morzsold el alaposan, majd add hozzá az ecetet, a sót, a szódabikarbónát és 1 dl langyos vizet. Dolgozd ki simára, majd pihentesd hűtőben 30 percig.

― Második lépés

A tojást a tejszínnel, a finomra vágott petrezselyemzölddel, a lecsepegtetett mexikói zöldségekkel, sóval, borssal, fokhagymával keverd el, majd szórd bele a reszelt kemény sajtot is.

― Harmadik lépés

A tésztát sodrófa segítségével nyújtsd ki vékonyra. Hőálló, lehetőleg porcelán sütőformákat bélelj ki az előnyújtott vajas tésztával, majd 180 °C-os előmelegített sütőben 5 percig süsd elő őket.

― Negyedik lépés

Töltsd bele a zöldséges tojáskrémet úgy, hogy a tészta felső részéig érjen, majd szintén 180 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára.

― Ötödik lépés

A camembert sajtokat egészben süsd meg serpenyőben folyamatos forgatás közben. Arra vigyázz, hogy a sajt külseje ne sérüljön sütés közben.

― Hatodik lépés

Tálaláskor a sült tésztákat forgasd ki a formákból, a sajtot ízlésednek megfelelően vágd fel, és helyezd rá vagy mellé.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.