Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A megtisztított, finomra vágott vöröshagymát és petrezselyemzöldet pirítsd meg enyhén a vajon, majd add hozzá a kukoricát, tejet és a tejszínt. Ízesítsd sóval, borssal, és forrald 10 percig.
― Második lépés
Egy rúdmixer segítségével turmixold teljesen egynemű krémmé, majd újra forrald fel, közben vízzel öntsd fel ízlésednek megfelelően krémleves állagúra. A reszelt sajt felét add a krémlevesedhez, és keverd el csomómentesre, tálalásig fedd le.
― Harmadik lépés
A maradék sajtot egyenletesen szórd szét egy porcelántányérra, majd mikrohullámú sütőben addig pirítsd, amíg aranybarnára nem sül. Hagyd hűlni egy kicsit, és egy kés segítségével könnyedén fel tudod szedni.
― Negyedik lépés
Tálaláskor a leves tetejére törd a sajtchipset.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,