Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lecsepegtetett csicseriborsót rúdmixer segítségével turmixold teljesen krémessé, majd add hozzá az átszitált liszthez, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával. Gyúrd össze alaposan, míg egy ruganyos tésztát nem kapsz (kevés vizet lehet hozzá használni, ha szükséges, lisztfüggő), add hozzá az olívaolajat, és hagyd pihenni 30 percig.
― Második lépés
Lisztezett nyújtódeszkán formázd 1 cm vastagságúra és lehetőleg kerekre, majd helyezd 195 °C-os előmelegített sütőbe. Sütés közben kend meg kevés fokhagymás olívaolajjal, majd pirítsd aranybarnára.
― Harmadik lépés
Tálaláskor ízlésednek megfelelően vágd cikkekre, vagy csak egyszerűen törd nagyobb darabokra, majd rakd körbe a felvágott zöldségekkel.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,