• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel, Tészta
  • , 90p
  • , Egyéb

Spagetti carbonara borsóval

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

6
db
tojás
4
dl
tejszín
20
dkg
bacon
1
konzerv
GLOBUS BIO Zöldborsó
50
dkg
spagetti tészta
1
csomag
petrezselyemzöld
5
dkg
parmezán sajt
só, bors ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS BIO Zöldborsó konzerv

GLOBUS BIO Zöldborsó

BIO zöldségeink kizárólag kiváló minőségű, hazai biogazdaságokban termett alapanyagokból készülnek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A spagetti tésztát tedd forrásban lévő, enyhén sózott vízbe, és főzd al dente-re (töréskor még egy tésztacsík látszik). A tészta főzőlevét még tedd félre, később szükség lesz még rá.

― Második lépés

A tojások felét válaszd ketté, majd a sárgáját tedd egy keverőtálba. Add hozzá a tojások másik felét (ezeket már egészben), a tejszínt és a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Ízesítsd sóval és borssal.

― Harmadik lépés

A bacont vágd fel ízlésesen vékony csíkokra, majd egy nagyobb serpenyőben süsd zsírjára. Ekkor tedd hozzá a lecsepegtetett zöldborsó konzervet és a spagettit.

― Negyedik lépés

Folyamatos kevergetés mellett add hozzá a tojásos tejszínt és egy kevés tészta főzőlevet. Amikor úgy érzed, hogy kezd pirulni adj hozzá néhány evőkanál főzővizet. A Carbonara akkor van készen, amikor a tojás már teljesen besűrűsödött, krémes állagú, de nem darabos, nincs kicsapódva.

― Ötödik lépés

Tálaláskor reszelt parmezánnal szórd meg alaposan.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.