Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A füstölt csülköt babérlevéllel és egész borssal bő vízben főzd puhára, majd tedd egy tálcára hűlni.
― Második lépés
A megtisztított hagymát vágd finomra, és olívaolajon pirítsd meg, majd add hozzá a kockára vágott zöldségeket és párold félfővésig. Ekkor add hozzá a szintén kockákra vágott Chorizo kolbászt, a leturmixolt hámozott paradicsomot, a finomra vágott petrezselyemzöldet, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, és öntsd fel a csülök főzőlevének egy részével és vízzel a kívánt leves állagig.
― Harmadik lépés
Forrald 15 percig, majd helyezd bele a lencsét és a nagyobb kockákra vágott csülköt is. Néhány perc lassú forralás után tálalásra kész.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,