Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A leszűrt szójabab felét a finomra vágott petrezselyemzölddel törd össze villával, majd ízesítsd sóval, borssal.
― Második lépés
A tejszínt forrald fel, és egy evőkanál liszttel keverd simára, hagyd teljesen elhűlni, majd alaposan elegyítsd a már előkészített törött babhoz.
― Harmadik lépés
A megmaradt egész szemű szójababot keverd hozzá a masszához, és formázd 2 cm átmérőjű, 4 cm hosszúságú hengerekre (ebből a mennyiségből 6 darab jön ki). Panírozd ki klasszikus módon, majd forró, bő olajban süsd aranybarnára.
― Negyedik lépés
A padlizsánt a vöröshagymával egészben süsd meg 160 °C-os sütőben, majd távolítsd el a héját. Rúdmixer segítségével turmixold le sóval, borssal, olívaolajjal és a mustárral. Tálaláskor melegen tesszük a szójabab krokettek mellé.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,