• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Előétel
  • , 90p
  • , Egyéb

Szójabab krokett meleg padlizsánkrémmel

0
  • Szójabab

Hasonló receptek

Spanyol rákleves lencsével recept

Spanyol rákleves lencsével

  • Előétel, Leves
  • 90p
Vega burger recept

Vega burger

  • Főétel
  • 60p
Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell recept

Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell

  • Főétel
  • 90p
Tönkölybúza briós újhagymás vajjal recept

Tönkölybúza briós újhagymás vajjal

  • Előétel
  • 120p

Hozzávalók

2
dl
tejszín
1
konzerv
1
kis csomag
petrezselyemzöld
15
dkg
zsemlemorzsa
3
db
tojás
15
dkg
liszt
1
kisebb darab
padlizsán
1
dl
olívaolaj
1
db
vöröshagyma
5
dkg
mustár
só, bors ízlés szerint
olaj (a sütéshez)

Termékajánlatunk a recepthez

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A leszűrt szójabab felét a finomra vágott petrezselyemzölddel törd össze villával, majd ízesítsd sóval, borssal.

― Második lépés

A tejszínt forrald fel, és egy evőkanál liszttel keverd simára, hagyd teljesen elhűlni, majd alaposan elegyítsd a már előkészített törött babhoz.

― Harmadik lépés

A megmaradt egész szemű szójababot keverd hozzá a masszához, és formázd 2 cm átmérőjű, 4 cm hosszúságú hengerekre (ebből a mennyiségből 6 darab jön ki). Panírozd ki klasszikus módon, majd forró, bő olajban süsd aranybarnára.

― Negyedik lépés

A padlizsánt a vöröshagymával egészben süsd meg 160 °C-os sütőben, majd távolítsd el a héját. Rúdmixer segítségével turmixold le sóval, borssal, olívaolajjal és a mustárral. Tálaláskor melegen tesszük a szójabab krokettek mellé.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Spanyol rákleves lencsével

Előétel, Leves ,

0

Vega burger

Főétel ,

0

Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell

Főétel ,

0

Tönkölybúza briós újhagymás vajjal

Előétel ,

0

Tzatzikis tönkölybúza-saláta grillezett burgonyával

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.